Våra lärare

Patricia ’Patti’ Aliaga:

Utbildade gymnasielärare i idrott & hälsa och spanska. Hon är mån om att förmedla glädje och energi till både barn och vuxna i sin dansundervisning. I chile och Sverige har hon arbetat som areobics, aerolatino, step och dansinstruktör och hon har hämtat inspiration genom att delta i kurser och kongresser i Argentina, Chile och Brasilien. Hon har även tävlat inom aerobics, arbetat som koreograf och salsalärare, samt drivit eget gym i Chile.

Kommer att jobba Strong by Zumba instruktör!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carlos

Juan Carlos Requena

Carlos föddes i Chile där han gick på The Santiago Ballet School 1983-85. När han kom till Sverige tränade han på Kungliga Svenska balettskolan i Stockholm och var sedan anställd hos Stora Teatern 1987. Genom åren har han dansat en hel del roller som bland annat i Svansjön, Mellan två vatten, Giselle och Sylfiden. Carlos tycker om att jobba med sina egna koreografier och har koreograferat ett stycke av M. Falla, vilket sedan visades på Göteborgs Operans Trettondagsaftons konserten och balen. Han uppträdde även 2001 på trettondagsaftons balen med music av Siegfried Köhler

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruslans

Ruslans är ursprungligen från Lettland, han är tjugosju år gammal och hans största passion i livet är breakdance. Han började dansa när han var nio år gammal. Han har rest runt i flera länder och tävlat inom breakdance. Ruslans har representerat Sverige i flera olika tävlingar i breakdance. Han har vunnit svenska mästerskapen i breakdance 2017. Ruslans har undervisat i dans i sex år, han är en mycket erfaren danslärare och hans pedagogiska sätt att undervisa är uppskattat av alla. Tack vare hans erfarenhet kan barnen få den bästa coachen inom breakdance. Hans vision är att delta i olympiska spelen och att kunna coacha sina elever att nå den bästa positionen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Samarbetspartners

 

raddabarnen     msf-logo

logo_vit_bg


 

@Pattiskolan

@Pattisakademi

Kontakt:

Danslokalen: Stenungsund Arena, Nösnäsvägen 2, 444 47 Stenungsund

Telefon: 073-531 02 94

E-post: pattiskolan@gmail.com

Faktura:

Bankgironummer: 528-6299