Undervisning

NYA SPRÅK KURSER som startar till HT17:

SPANSKA nybörjare och SPANSKA básico 1

anmaldighar

Olika nivåer från nybörjare till mer avancerad nivå, konversation grupp för ungdomar, spanska för seniorer, stödspanska för föräldrar som vill hjälpa till eller följa sina barn studier i spanska på skolan mm.

Pattis modersmål är spanska och har även utbildning vid Göteborgs Universitet för undervisning i grundskola och gymnasium. Hon har tio 14 år erfarenhet av undervisning i spanska i Sverige på olika nivåer, både som modernt språk och i modersmålsundervisning.

Spanska för nybörjare:

Lär dig att boka rum, köpa kläder, gå på restaurang och fika (turistspanska: español turístico).

Spanska Konversationsgrupp:

För dig som läser spanska i skolan och vill förstärka dina kunskaper och dina muntliga språkfärdigheter. (Ungdomar mellan 13-16 år)

Spanska básico 1:

För dig som redan har gått på spanskakurs någon gång och vill förnya dina kunskaper. Spanska för dig som har redan gått i någon spanskurs och som vill fräscha upp dina kunskaper.

Spanska nybörjare för seniorer:

Kursen har långsam takt med mycket repetition och riktar sig till dig som är pensionär och vill kunna använda spanska exempelvis på resor till spansktalande länder.

Stödspanska:

För dig som är förälder och vill hjälpa ditt barn med skolarbetet. Lär dig nybörjarspanska i skolans form, steg 1,2 , motsvarande mål att uppnå i åk 9. Privatlektioner: Hinner du inte vara med på någon kurs men vill ändå lära dig spanska, går att boka privatkurs.