Fitness
anmaldighar

Det behövs kondition, styrka och en bra kost för att kroppen ska må bäst. När du tränar din kondition blir ditt hjärta starkare och du kan pumpa ut mer blod per slag, din blodcirkulation blir bättre, syreupptagningsförmågan och ämnesomsättningen ökar ditt allmänna välbefinnande.

Intensiv-konditionsträning är inriktad för dig som vill se snabbare resultat. Gruppledaren blir din PT som gör att du når ditt mål snabbare. Kom och träna med oss!

STRONG by Zumba!

Strong By Zumba är ett gruppträningsprogram som lättast kan beskrivas som en kombination av HIIT, egna kroppsviktsövningar, styrka och kondition – givetvis under ledning av musik!

Musiken är, som i alla former av Zumba, en viktig del av passet. Rörelserna är synkroniserade med musiken och  tempot som ger passet en hög intensitet. Genom att använda sig av sin egen kroppsvikt, kommer man att få muskler uthållighet, toning och definition, och givetvis den stora glädjen att träna tillsammans till härlig musik!

Välkomna att träna med oss!

Aerolatino

Gör en fest av en träningspass! Aerolatino är en roligt, dynamik och intensiv träning. Med glädje, koorditanion och styrka tränar du hela kroppen. Aerolatino är en träningspass med sydamerikanska rytmer som salsa, merengue, samba, latino pop musik. Viktigaste är att du har det jättekul samtidigt du tränar hela kroppen. Du behöver inte vara proffs på dans. Kom och och festa med oss!

Kroppjump

Kropp Jump är ett fysiskt intervallprogram som görs i grupp. Träningen görs på en ministudsmatta och är kardiovaskulär träning med mål att nå maxpuls. Kännetecknet är enkla rörelser i takt till de bästa låtarna. Kropp Jump är ursprungligen från Brasilien och har börjat sprida sig i hela världen. Den är rekommenderad för personer i alla åldrar, eftersom man inte skadar ryggen. Den är bra också bra för de som tycker att det är svårt med fysisk aktivitet. Kropp Jump är lätt, roligt och mycket effektivt!

Den stimulerar lymfsystemet, förbättrar blodcirkulationen och matsmältningen. Den förstärker muskulatur i ländrygg, knäled och höft, samt magens muskulatur, glutus och i benen. Dessutom, till skillnad från löpning, så absorberar den stötar och genererar inte möjliga problem i dina knän eller hälar. Den perfekta träningen!

Cheerleeding

PT

Fr.o.m HT 15 kommer vi erbjuda PT.